La Diada de l’Onze de setembre retroba tots els actes tradicionals de la celebració a Castellví

Dimecres, 31 d'agost de 2022 a les 12:40

La sardinada popular torna al programa d’activitats previstes. Els tiquets es podran obtenir a partir del dia 5 de setembre

La celebració de la Diada de l’Onze de setembre es retroba aquest 2022 amb tots els actes tradicionals d’aquesta celebració a Castellví de Rosanes, des de la cantada d’havaneres fins a la sardinada popular. Les activitats tindran lloc el cap de setmana del 10 i 11 de setembre.

La cantada d’havaneres serà, enguany, a càrrec del grup Barca de Mitjana. La formació arrencarà les primeres notes a les 22h de dissabte dia 10 a la plaça del poble. A banda de la música, i com mana la tradició, s’oferirà rom cremat a les persones assistents al concert per acompanyar la cantada d’havaneres.

L’endemà diumenge, l’Onze de setembre, la Diada començarà a les 09h amb la hissada de la senyera a la Cadireta, que es podrà seguir com de costum des de la plaça del Roure. En acabar la hissada, es cantaran els Segadors. 

Seguidament, cap a les 09.30h, es recupera la sardinada popular de la Diada. Les persones que vulguin esmorzar a la plaça del Roure podran adquirir el seu tiquet a l’Ajuntament a partir del dia 5 de setembre. També n’hi haurà de disponibles el dia 6 a la tarda al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en horari d’atenció administrativa (de 18 a 21h). Cada tiquet té un preu de 3 euros i es podran retirar un màxim de 6 tiquets per persona.

En l’apartat esportiu, el dia 10 al matí el Club Petanca Castellví ha programat de nou el Torneig de petanca de la Diada. La competició, per dobletes, es farà a les pistes del Club Petanca Martorell per raons de capacitat. Per participar al torneig cal apuntar-se prèviament al telèfon 633.320.191. Totes les dobletes inscrites tindran l’esmorzar inclòs.

Les activitats de la Diada a Castellví de Rosanes les organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellví amb el suport de les entitats Club Petanca Castellví i AEC La Trampolina i de totes les persones voluntàries que prenen part en la logística de les celebracions (preparant l’esmorzar, el rom cremat i hissant la senyera a la Cadireta). A totes elles, es vol fer arribar l’agraïment de l’Ajuntament.
 

Darrera actualització: 31.08.2022 | 12:53