La Fira de Nadal de l’1 de desembre obrirà el calendari d’actes festius de Castellví

Dijous, 23 de novembre de 2023

La mateixa tarda es farà l’encesa de l’estel de la Cadireta i diumenge l’entitat HipoFam organitza un nou ‘Vine a buscar el tió!’ solidari

L’activitat nadalenca comença a escalfar motors, i a Castellví de Rosanes arrencarà el divendres 1 de desembre amb la Fira de Nadal organitzada un any més per l’Associació de famílies d’alumnes de l’escola Mare de Déu de Montserrat. Aquella mateixa tarda, també s’encendrà l’estel de la Cadireta i l’enllumenat nadalenc. I per cloure el primer cap de setmana de desembre, l’entitat HipoFam organitza una nova edició de la recerca solidària de tions pel bosc, amb inscripció prèvia i places limitades.

La Fira de Nadal es farà de 17 a 19 hores a la plaça del poble i s’hi podran trobar paradetes de productes de Nadal, venda de plantes nadalenques, artesania, roba i complements, espelmes, minerals i d’altres productes. També l’alumnat de 6è tindrà la seva parada on s’hi podrà trobar berenar i llapis, entre d’altres. Al mateix espai firal, hi haurà el tió, que aquell dia arribarà a Castellví per preparar-se per Nadal i compartir la fira al costat dels nens i nenes.

A les 17.45h d’aquella mateixa tarda s’encendran l’estel de la Cadireta i els llums de Nadal. L’Associació Amics dels Reis de Castellví i l’Ajuntament són els encarregats d’aquesta tradicional activitat, que té per objectiu posar en marxa l’estel que guiarà Ses Majestats fins a Castellví de Rosanes la tarda del 5 de gener.

Diumenge 3 de desembre serà una jornada ben solidària. Amb el títol ‘Vine a buscar el tió!’, l’entitat castellvinenca HipoFam recollirà fons per a la investigació de la hipomagnesèmia familiar, una malaltia rara d’origen genètic. L’activitat s’adreça als infants i les seves famílies, i hi ha temps per apuntar-s’hi fins al 29 de novembre. Les places són limitades.

El preu per participar-hi és de 10€/infant i els beneficis es destinaran al Vall d’Hebron Institut de Recerca. L’activitat començarà a les 10.30h a la plaça del Roure -amb una xocolatada per agafar forces i escalfor-, i finalitzarà a les 12.30h. També hi haurà servei de bar i entrepans calents durant el matí.

Per apuntar-s’hi, cal contactar amb el 677.75.26.26, enviar un correu a consultas@hipofam.org o adreçar-se a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 23.11.2023 | 15:31