La Fira de Nadal es posposa fins divendres 17 de desembre amb motiu dels dies de dol oficial previstos

Dijous, 9 de desembre de 2021 a les 14:20

El concert solidari que s’havia de fer el dia 10 en benefici de La Marató de TV3 es retarda també una setmana

La Fira de Nadal de Castellví de Rosanes, organitzada per l’AMPA de l’escola Mare de Déu de Montserrat amb la col·laboració de l’Ajuntament, i programada inicialment pel 10 de desembre, es posposa una setmana amb motiu dels dies de dol oficial previstos pel traspàs de Lluís Tomàs i Moreno, qui fou alcalde de Castellví durant gairebé 15 anys. La nova data de la Fira de Nadal serà el divendres 17 desembre, així com també del concert solidari amb La Marató de TV3 organitzat per entitats i col·lectius locals. 

La fira es farà divendres de la setmana vinent des de les 16.45h fins les 18.30h a la plaça del poble i hi haurà paradetes d’artesania i productes nadalencs, i també es podrà gaudir de la visita del Tió. El concert solidari de Nadal tindrà lloc, per la seva part, a les 18.30h a la parròquia de Sant Miquel. Per accedir-hi caldrà fer un donatiu de 2 euros per a La Marató.

Encesa dels llums de Nadal i de l’estel de la Cadireta dilluns dia 13

L’encesa dels llums de Nadal i de l’estel de la Cadireta, prevista també per divendres 10 de desembre, es trasllada a dilluns dia 13 a les 18.00h. En aquell moment es posarà en marxa la il·luminació de Nadal i també l’estel que, des de dalt de la Cadireta, guiarà els Reis d’Orient fins a Castellví de Rosanes.

Caminada solidària diumenge 12 de desembre

La caminada en benefici de La Marató de TV3 prevista per diumenge 12 es manté sense variacions. La sortida serà a les 09.30h de la plaça del poble. Per prendre-hi part s’haurà d’abonar un donatiu solidari de 5 euros en favor de La Marató. La dificultat de la caminada és baixa i la durada prevista, 3 hores. Com el concert, aquest acte l’organitzen entitats i col·lectius locals en solidaritat amb La Marató de TV3.

Darrera actualització: 09.12.2021 | 14:47