La Guàrdia Municipal participa al dispositiu de Mossos d’Esquadra per l'entorn rural del Baix Llobregat Nord

Dimarts, 2 de febrer de 2021 a les 00:00

Els objectius d’aquest dispositiu són, d'una banda, implementar les mesures de restricció de mobilitat actuals i, de l’altra, garantir el compliment de la Llei d’accés al medi natural vigent

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del Grup de Proximitat de la comissaria de Martorell i de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud, amb la col·laboració dels diferents ajuntaments i la Guàrdia Municipal de Castellví de Rosanes, han iniciat un dispositiu especial en l’àmbit rural.

En els darrers caps de setmana, els agents han detectat un increment de la ocupació del medi natural per part de persones amb motocicletes, tipus trial i cros, malgrat les restriccions actuals. 

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Municipal de Castellví de Rosanes van iniciar els controls el proppassat diumenge 31 de gener i es duran a terme fins que siguin vigents les restriccions.

El desplegament operatiu de control intensiu d’accés motoritzat s’intensificarà en diferents zones rurals del Baix Llobregat Nord i contarà també amb la participació del Cos d’Agents Rurals i de les diferents Policies Locals del territori.

Els objectius d’aquest dispositiu són per una banda, implementar les mesures de restricció de mobilitat actuals per la COVID-19 i de l’altra, garantir el compliment de la Llei d’accés al medi natural vigent. 

Darrera actualització: 02.02.2021 | 09:32