La jove esportista Daniela Secades, convocada per la Federació catalana per al campionat d’Espanya benjamí sub-10 de futbol sala

Dijous, 18 d’abril de 2024

La jugadora competeix i entrena des del passat setembre amb el Pares i Mares FS Martorell AE

La jove futbolista castellvinenca Daniela Secades Martín, que entrena i competeix des del setembre passat amb l’equip benjamí del Pares i Mares FS Martorell AE, ha estat convocada per la Federació Catalana de Futbol per a la selecció sub-10 que competirà al Campionat d’Espanya de futbol sala per seleccions autonòmiques que tindrà lloc a Madrid del 8 al 12 de maig. Els darrers mesos, la jugadora ha estat participant en els diferents entrenaments convocats per la selecció catalana benjamí de futbol sala femení, que han tingut lloc majoritàriament a les instal·lacions esportives de Martorell.

El Campionat d’Espanya de futbol sala per seleccions autonòmiques sub-aplegarà un total de 7 seleccions femenines i 12 de masculines. L’equip de Catalunya ha quedat enquadrat en el grup B, juntament amb Múrcia i Extremadura. Al grup A hi ha Galícia, Andalusia, Ceuta i la Comunitat de Madrid.

Secades, a finals del 2023, va aconseguir a Blanes el subcampionat català benjamí de futbol sala per seleccions comarcals amb l’equip integrat per jugadores del Baix Llobregat i la Catalunya Central. 

Darrera actualització: 18.04.2024 | 14:16