La jove futbolista castellvinenca Nadia Marín ha quedat campiona de Catalunya aleví de futbol sala per comarques

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 14:00

La competició, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, va tenir lloc a primers de desembre a Blanes

La jove futbolista castellvinenca Nadia Marín López ha quedat campiona de Catalunya aleví de futbol sala per comarques a la competició organitzat per la Federació Catalana de Futbol Sala a primers d’aquest mes de desembre. La futbolista entrena i competeix amb el Sant Andreu de la Barca CFS i va participar al campionat en el combinat del Baix Llobregat-Catalunya Central.

La 10a edició dels Campionats comarcals de seleccions base de futbol sala va incloure enguany competició d’equips femenins per primera vegada i Marín va ser seleccionada per participar-hi, segons que ha explicat la seva família. La jove futbolista va marcar diferents gols al llarg del campionat, un dels quals a la final. La ciutat esportiva de Blanes va ser l’escenari d’aquesta competició.

Núria Marquès, millor esportista paralímpica femenina 2021

D’altra banda, la nedadora castellvinenca Núria Marquès ha estat escollida per la Unió de Federació Esportives de Catalunya (UFEC) millor esportista paralímpica femenina del 2021, en el marc de la 25a edició de la Festa de l’Esport Català, un guardó que arriba com a colofó a un any marcat per les dues medalles aconseguides als jocs de Tòquio.

Els guardons de la Festa de l’Esport Català es preveu que siguin lliurats el mes de gener vinent a Barcelona tant a Marquès com a la resta d’esportistes premiats pel jurat d’aquesta 25a edició.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 10:52