La joveníssima Daniela Secades aconsegueix el subcampionat català benjamí de futbol sala per seleccions comarcals

Dijous, 4 de gener de 2024

La competició es va celebrar el desembre a Blanes

La joveníssima futbolista castellvinenca Daniela Secades, que entrena i juga des del passat setembre amb el benjamí A del PM FS Martorell AE, va proclamar-se subcampiona de Catalunya per seleccions comarcals en categoria benjamí en la competició de futbol sala celebrada a Blanes el passat desembre. L’equip del Baix Llobregat/Catalunya Central -on jugava la Daniela- va disputar la final amb el Vallès Occidental/Vallès Oriental, un partit que es va resoldre a la tanda de penals a favor de les vallesanes (2-4) després que el marcador es mantingués a zero tot el temps reglamentari.

La jove Secades va ser l’encarregada d’estrenar el marcador del Baix Llobregat/Catalunya Central en el primer partit de la competició, que va ser contra el combinat de Tarragona i Terres de l’Ebre. En el segon partit, davant del Barcelonès, la Daniela també va marcar un dels 10 gols de l’equip del Baix Llobregat/Catalunya Central. A la semifinal, l’equip del Baix Llobregat/Catalunya Central va guanyar 5-1 (davant del combinat de Lleida), mentre que la final va acabar amb l’empat abans indicat i la victòria als penals del Vallès Occidental/Vallès Oriental.
 
Els XII Campionats comarcals de seleccions base de futbol sala van tenir lloc els dies 8 i 9 de desembre a la ciutat selvatana de Blanes a l’empara de la Federació Catalana de Futbol.

Darrera actualització: 4.01.2024 | 11:56