La nedadora Núria Marquès confirma la plaça per als Jocs Paralímpics de París 2024

Dimarts, 2 de gener de 2024

La jove esportista castellvinenca va rebre la notícia oficial abans d’acabar l’any

La nedadora castellvinenca Núria Marquès ja té confirmada, oficialment, una plaça per als Jocs Paralímpics de París 2024, en la que serà la seva tercera participació paralímpica després de les destacades experiències a Rio el 2016 i a Tòquio el 2021. La jove esportista va rebre a finals d’any la confirmació de la seva participació als Jocs que tindran a la capital francesa, segons que ella mateixa va fer saber a través del seu compte d’Instagram. Els Jocs Paralímpics París 2024 tindran lloc a la capital francesa del 28 d’agost al 8 de setembre.

L’Assemblea General del Comitè Paralímpic Espanyol va aprovar el 20 de desembre les marques mínimes classificatòries per als Jocs Paralímpics París 2024 en les disciplines d’atletisme i natació, entre d’altres mesures relacionades amb els jocs. D’acord amb el document ratificat en l’esmentada assemblea, sis esportistes, entre ells Núria Marquès, ja tenen assegurada plaça per a París per haver aconseguit una marca mínima A de natació després del 15 de novembre, data d’entrada en vigor dels criteris. 

Marquès té al seu palmarès paralímpic un total de quatre medalles i sis diplomes: un or i una plata a Rio; una plata i un bronze a Tòquio, i tres diplomes paralímpics en cadascuna de les cites disputades per la nedadora castellvinenca. A més a més d’aquest important palmarès, Marquès ha obtingut fins ara també importants resultats en competicions i europees. 

Darrera actualització: 2.01.2024 | 14:31