La pista poliesportiva obrirà cada dia de 10 a 21h per a infants i joves a partir de l’1 d’agost

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 14:34

L’equipament es tancarà a les 21h o bé abans, si es fa fosc més d’hora

La pista poliesportiva municipal canviarà d’horari el mes d’agost, coincidint amb el final del Casal d’estiu. Així, des de l’1 d’agost fins al 28 d’aquest mateix mes, l’horari d’obertura serà cada dia de 10 a 21h (llevat que es faci fosc abans, ja que es tancarà quan ja no hi hagi llum de dia). Del 29 d’agost en endavant, quan comenci el Casalet de final d’estiu per a nens i nenes, l’horari tornarà a ser el mateix que al juliol, ja que aquesta activitat farà ús de la pista de 9 a 17 hores de dilluns a divendres.

La pista poliesportiva municipal, en l’horari d’obertura al públic, és d’ús lliure per a infants i joves de fins a 18 anys. En cas de ser major d’edat, caldrà consultar abans amb l’Ajuntament la disponibilitat horària d’ús de la instal·lació.

Pista tancada el 22 de juliol a la tarda

Divendres 22 de juliol a la tarda, la instal·lació romandrà tancada per fer els preparatius de les Festes de la joventut, que tindran lloc a la pista i començaran a les 22.45h.

A les Festes hi haurà música amb el DJ Rafa Dejotadeu, i a partir de la mitjanit, també festa holi-escuma per fer passar la calor. L’AEC La Trampolina oferirà servei de barra durant la nit.

Dissabte 23 de juliol es reobrirà en l’horari habitual.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 10:50