La reconeguda formadora Maria Batet farà a Castellví el curs ‘Comunica’t amb gràcia i eficàcia’

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 12:30

L’activitat és gratuïta i cal inscripció prèvia. Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’arribada

La reconeguda formadora en creativitat i emprenedoria Maria Batet, que imparteix classes en diferents escoles de negocis, serà l’encarregada de conduir la primera de les formacions d’empresa i emprenedoria que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha programat per aquesta tardor. El curs, que du per títol ‘Comunica’t amb gràcia i eficàcia’, tindrà lloc els dies 3 i 5 d’octubre de 09.30 a 13.30h a les instal·lacions de l’Ajuntament. La formació és gratuïta i cal apuntar-s’hi prèviament. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.
 
En les sessions es donaran eines per afrontar les converses amb els equips, tant per generar dinàmiques transformadores com per encarar situacions més difícils, i també s’aprendran les bases del ‘visual thinking’ per donar suport al nostre discurs. Un taller que permetrà aprendre a comunicar-se amb gràcia i amb eficàcia en l’entorn laboral i de negoci.

Les inscripcions es poden fer a través del correu comunicacio@castellviderosanes.cat o del formulari disponible al web de l’Ajuntament (apartat Treball i Economia > cursos).

‘Fes que els teus clients et trobin a Internet’, al novembre
Quan necessitem un producte o servei, el primer que fem és buscar-lo al cercador d’Internet. Les grans desconegudes en aquest mar d’informació són les eines s’han de fer servir perquè els potencials clients et trobin entre tanta informació i aparèixer abans que a la competència.
En aquest curs, es mostraran i practicaran les claus per deixar en bon lloc el negoci propi a les cerques de Google (posicionament SEO) de cara a captar nous clients.

La formació serà ‘online’ els dies 16 i 23 de novembre en horari de 09.30 a 13.30h. Com en l’altre curs, les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Programació formativa de Fem Xarxa, Fem Empresa
Aquestes dues formacions programades per l’Ajuntament de Castellví de Rosanes  s’ofereixen amb el suport de la Diputació de Barcelona. El cost per a l’alumnat és gratuït perquè en un i altre cas la despesa de contractació dels formadors/ores és a càrrec de l’Ajuntament i de la Diputació.
 
Els cursos s’emmarquen també en l’oferta formativa que el projecte Fem Xarxa, Fem Empresa ofereix anualment als vuit municipis del Baix Llobregat nord que en formen part. 

Darrera actualització: 08.09.2023 | 12:43