La regidoria de Cultura programa una sortida al teatre per gaudir de ‘La Passió d’Olesa’

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 13:14

L’espectacle es va renovar totalment el 2022 amb un nou muntatge

La regidoria de Cultura ha programat per aquest mes de de març una nova sortida al teatre, després de l’èxit de la que es va fer el passat mes de novembre. En aquesta ocasió, la sortida serà per gaudir de ‘La Passió d’Olesa de Montserrat’, un gran espectacle en què participen centenars de persones i que l’any 2022 va renovar totalment el muntatge amb un nou format de poc més de 2 hores. L’activitat es farà el diumenge 26 de març al matí i al final de la representació es gaudirà també d’una visita guiada per descobrir els secrets del teatre. L’activitat té un preu especial per al grup i hi ha inclòs el transport des de Castellví.

Les inscripcions ja es poden fer a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres o bé al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina els dimarts de 18 a 21h. En fer la inscripció, caldrà abonar el preu de l’activitat (18€). El dia límit per apuntar-se és el divendres 17 de març.

Les persones inscrites tindran servei d’autobús -tot i que també es pot optar per sumar-se a l’activitat desplaçant-se al teatre per mitjans propis (en aquest cas, caldrà indicar-ho en fer la inscripció). La sortida del bus des del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina serà a les 09.30h i des de la plaça del poble a les 10.00h. L’espectacle comença a les 11.00h i té una durada de 2h 15’. El retorn cap a Castellví es farà sobre les 14.15h, un cop finalitzi la visita guiada.

Caldrà un mínim de persones inscrites per poder fer la sortida al teatre. Places limitades en el transport.

La Passió d’Olesa és un espectacle d’arrel tradicional i popular que cada any fan possible centenars de persones de forma totalment desinteressada, i que té gairebé 500 anys d’història. Les representacions es fan al Teatre de La Passió d’Olesa, que té una de les boques d’escenari més grans d’Europa, amb més de 30 metres de punta a punta.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 13:22