La regidoria de Cultura programa una sortida al teatre per gaudir del musical ‘Golfus de Roma’

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 13:04

L’espectacle el dirigeix el castellvinenc Daniel Anglès

La regidoria de Cultura ha programat per aquest mes de novembre una sortida al teatre a Barcelona per poder gaudir del musical ‘Golfus de Roma’, un divertit espectacle dirigit pel castellvinenc Daniel Anglès i protagonitzat, entre d’altres, per Jordi Bosch, Mercè Martínez, Frank Capdet i el també castellvinenc Víctor Arbelo. L’activitat es farà el dimarts 22 de novembre i les persones que vulguin participar-hi només hauran de pagar l’entrada -a un preu especial per a grup. L’autocar per desplaçar-se al teatre serà a càrrec de l’Ajuntament.

Les inscripcions ja es poden fer a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres o bé al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina els dimarts de 18 a 21h. En fer la inscripció, caldrà abonar el preu de l’entrada (29,25€). El dia límit per apuntar-se és el divendres 11 de novembre.

Les persones inscrites tindran servei d’autobús a càrrec de l’Ajuntament -fins exhaurir les places del vehicle-, tot i que també es pot optar per sumar-se al grup adquirint l’entrada i desplaçar-se al teatre per mitjans propis (en aquest cas, caldrà indicar-ho en fer la inscripció). La sortida del bus de la plaça del poble serà a les 18.15h i es farà una segona parada a les 18.45h al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. L’espectacle comença a les 20.00h i té una durada de 2h 35’. El retorn cap a Castellví es farà sobre les 23h.

Caldrà un mínim de persones inscrites per poder fer la sortida al teatre.

Darrera actualització: 04.11.2022 | 15:24