La relació de Picasso i Catalunya serà el tema central d’una conferència aquest dijous a Castellví

Dilluns, 6 de novembre de 2023

Eduard Vallès, conservador del MNAC, impartirà la sessió dins de les activitats del Grup de lectura i amb suport del Bibliobús La Mola

La relació entre Picasso i Catalunya es podrà conèixer aquest dijous a Castellví de Rosanes en la conferència que oferirà Eduard Vallès, doctor en  història de l’art, conservador del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i membre de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). La sessió s’emmarca dins de les activitats del Grup de lectura i compta amb el suport del Bibliobús La Mola i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La cita és a les 19h de dijous 9 de novembre al saló de plens.

Picasso va viure a Catalunya dels 13 als 22 anys, i en anys posteriors va viatjar de forma regular a indrets com Barcelona, Horta de Sant Joan, Gósol o Cadaqués. Es formà també com a artista a Barcelona, i tingué relació amb amics i artistes catalans durant tota la seva vida. La conferència serà un recorregut sentimental pels espais on ell va viure durant les estades a Catalunya, una aproximació més biogràfica que no pas artística a partir d’un recorregut la trajectòria vital de Picasso en terres catalanes.

Darrera actualització: 6.11.2023 | 15:52