La Setmana de la gent gran torna a Castellví amb un espectacle i activitats lúdiques i un petit homenatge

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 11:30

Les propostes aniran del 15 al 22 d’octubre i s’han programat propostes tant al nucli antic com al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina

La Setmana que anualment Castellví de Rosanes dedica a la gent gran torna aquest mes d’octubre després de l’aturada forçosa del 2020, en què les mesures de prevenció de la COVID-19 van obligar a restringit moltes de les activitats habituals.  Des de divendres 15 fins a divendres 22 d’octubre, s’han programat activitats de tipus lúdic i un espectacle, aquest darrer amb el suport del Bibliobús La Mola, adreçats a la gent gran dels diferents barris de Castellví. Tampoc no hi faltarà el reconeixement al veí i veïna de més edat.

La regidora de la Gent Gran, Teresa Mínguez, explica que “teníem moltes ganes de poder recuperar aquesta setmana d’activitats dedicades als veïns i veïnes de més edat de Castellví de Rosanes. La gent gran és una part molt important del nostre municipi, la que aplega més coneixement i experiència i de la qual podem aprendre tots i totes, i és de justícia que cada any pugui comptar amb aquest reconeixement i una setmana dedicada a ells i elles”.

Aquest divendres 15 d’octubre, a les 17.30h, tindrà lloc la primera de les activitats previstes: un bingo musical al Casal de la gent gran. Es tracta d’una proposta que combina el lleure amb el treball de memòria, ja que cada número està associat a una cançó que les persones participants hauran d’endevinar quan soni. Un cop reconeguda la cançó, hauran de marcar el nom corresponent al seu cartró, si el tenen.

Diumenge 17 d’octubre, i de la mà del Bibliobús La Mola, s’oferirà un espectacle a la plaça del poble pensat especialment per a la gent gran, però al qual poden assistir també persones adultes. L’actuació es titula “Com nos tornem...” i serà a càrrec de Gisela Llimona, que ens portarà al passat per recordar antigues poesies d’envelat declamades en l’estil d’aquella època. L’espectacle començarà a les 12.00h a la plaça del poble i caldrà apuntar-s’hi abans a l’Ajuntament (per telèfon o en persona). En el transcurs d’aquest acte es farà el reconeixement al veí i veïna de més edat d’aquest 2021 entre aquells que no han rebut la distinció en anys precedents. La vetllada serà una ocasió també de recordar els veïns i veïnes homenatjats el 2020 de forma individual, ja que no es va poder fer un acte públic en el seu moment.

Finalment, el dia 22 d’octubre la Setmana de la Gent Gran es tancarà amb una segona sessió de bingo musical, en aquesta ocasió al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina a partir de les 19.00h.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 12:00