La zona verda del carrer Pedraforca, a Can Sunyer, completa el procés de renovació

Dimecres, 6 d'abril de 2022 a les 15:30

A finals del 2021 ja es va fer una primera intervenció que ara s’ha completat per guanyar un espai de lleure per al veïnat

La zona verda del carrer de Pedraforca, al barri de Can Sunyer, presenta des d’aquesta setmana un aspecte totalment renovat després que hagin finalitzat els treballs d’arranjament i millora d’aquest espai, que ara ha quedat convertit en una agradable zona de lleure i descans per al veïnat. L’actuació va tenir una primera fase a finals del 2021 i aquests darrers dies s’ha acabat de completar.

L’espai verd del carrer de Pedraforca té ara dos bancs per seure a l’ombra dels arbres i a la part interior del recinte, una nova tanca perimetral de fusta delimita el desnivell entre carrers i fa la zona més segura per a totes les edats. En la part exterior, s’ha instal·lat rocalla per evitar que els vehicles envaeixin la zona verda per maniobrar, una incidència que ha estat habitual els darrers anys. D’aquesta manera, es vol evitar que el pas de cotxes deteriori novament l’espai de lleure.

Els treballs inicials de condicionament de la zona verda es van fer a finals del 2021 i van consistir en diferents intervencions orientades a sanejar i regularitzar el terreny i millorar el drenatge de les aigües pluvials, i també es va posar sauló al terra. Ara, les actuacions s’han completat per donar a la zona verda el seu aspecte definitiu d’espai de descans i lleure amb la instal·lació de la tanca de fusta i la rocalla exterior.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 15:44