L’actor Fermí Fernández i un psicòleg ensenyaran les claus per parlar en públic

Dimarts, 13 de setembre de 2022 a les 15:30

La formació, que s’impartirà el 7 d’octubre, forma part de la programació adreçada a persones emprenedores i empreses

Les persones que, en el seu àmbit professional, tinguin necessitat de millorar les habilitats per parlar en públic podran adquirir noves habilitats a través de la formació ‘Aprèn a parlar en públic amb un actor professional català’ que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha programat per al proper 7 d’octubre al matí. L’encarregat d’impartir la formació pràctica serà el conegut actor Fermí Fernàndez, que estarà acompanyat d’un psicòleg que s’encarregarà de la part més teòrica d’aquest matí formatiu.

Les persones interessades en participar en la classe -que té places limitades- poden inscriure-s’hi a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes per correu electrònic a comunicacio@castellviderosanes.cat o bé a través de del web del Molí Empresa de Martorell, que aplega tota l’oferta formativa dels vuit municipis que integren el projecte Fem Xarxa, Fem Empresa, entre els quals hi ha Castellví. Les places s’atorgaran per ordre d’arribada.

La classe començarà a les 9 del matí i acabarà a les 14.00h, i es farà a les instal·lacions del Casal (pl. d’Europa). En el transcurs del matí, es tractaran els següents temes:

  • Conèixer i aprendre els 10 punts principals per parlar en públic com un professional.
  • Aprendre els secrets que s'utilitzen per persuadir i influir.
  • Entrenar les habilitats comunicatives amb casos pràctic a partir de la realitat professional de cada participant.

Formació de vídeo màrqueting a finals d’octubre

El vídeo està cada cop més present a les nostres vides i s’ha convertit en una eina imprescindible per al màrqueting empresarial. Per aquesta raó, la segona formació que ofereix l’Ajuntament de Castellví a empreses i persones emprenedores aquesta tardor se centra, precisament, en el vídeo màrqueting.
El curs, que serà online, tractarà sobre com fer vídeos adreçats a vendre el nostre producte o servei i sobre com optimitzar la distribució d’aquests continguts a través de YouTube.

La proposta formativa ‘YouTube i vídeo màrqueting per a negocis’ es podrà seguir els dies 20, 24 i 27 d’octubre de 09.30 a 13.30h a través d’Internet. També cal inscripció prèvia i les places són igualment limitades. Les vies d’inscripció són les mateixes que el curs per aprendre a parlar en públic.

Darrera actualització: 13.09.2022 | 15:45