L’Ajuntament actua a la zona verda del carrer de l’Ordal per evitar que cagui terra a la calçada

Dimecres, 22 de novembre de 2023

Es farà la vorera i un sistema de contenció i els treballs duraran aproximadament dues setmanes

L’Ajuntament de Castellví ha iniciat avui dimecres les obres d’adequació de la zona verda del carrer de l’Ordal, al barri de Can Sunyer, per evitar que hi hagi noves esllavissades de terra a la calçada en cas de pluja forta. L’actuació es preveu que duri aproximadament dues setmanes, i caldrà circular amb precaució per aquest indret mentre durin els treballs, més tenint en compte que es tracta d’un tram amb pendent pronunciat i a prop d’un revolt tancat.

El tram on es treballa és situat poc abans d’arribar al carrer del Garraf, en sentit ascendent. L’obra que avui ha començat inclourà la construcció de la vorera i d’un sistema de contenció perquè les terres no caiguin més a la via pública si hi ha precipitació intensa. El cost de l’actuació és de gairebé 10.000 euros, IVA inclòs, i l’empresa adjudicatària dels treballs ha estat Obres i Serveis Archs. El finançament d’aquesta millora té el suport de la Diputació de Barcelona, a través d’una subvenció per a actuacions en seguretat viària. 

La durada dels treballs, com en tota obra, està subjecta a les condicions meteorològiques i a eventuals imprevistos que poguessin sorgir en el transcurs de les feines.

Darrera actualització: 22.11.2023 | 14:22