L’Ajuntament arranjarà l’asfalt de diferents carrers del polígon Rosanes a partir del dia 29 en horari nocturn

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 12:40

Els treballs completen les obres per millorar la competitivitat d’aquesta zona industrial, que s’han estat fent des del mes de gener

Les obres de millora del polígon Rosanes que van iniciar-se a primers d’any, i que tenen per objectiu incrementar la competitivitat d’aquest espai industrial, es completaran a partir de la setmana vinent amb l’arranjament de l’asfalt de diferents carrers. Els treballs es faran en horari nocturn per minimitzar l’impacte en l’activitat de les indústries. Les zones on s’actuarà són primer el carrer de França i després, l’avinguda d’Europa, que són les que presenten més desperfectes en l’asfalt. La superfície total renovada entre una i altra via serà d’uns 8.000 metres quadrats.

Els treballs de millora del paviment consistiran en el sanejament dels flonjalls dels dos carrers, la posada d’una nova capa de rodatge i, finalment, la reposició de la pintura vial. La reparació de l’asfaltatge del carrer de França es farà del 29 al 31 de març de 20 a 08h, i la de l’avinguda d’Europa, del 6 al 8 d’abril en el mateix horari nocturn.

L’actuació en l’asfalt dels dos carrers té un cost de 110.594 euros, IVA inclòs, i la durà a terme Asfalts Barcino SL, adjudicatària de la licitació feta per l’Ajuntament de Castellví.

Recta final dels treballs als polígons Rosanes i Ca n’Abat

Les obres iniciades el mes de gener per millorar la competitivitat dels dos polígons del Castellví finalitzaran en breu (a la imatge els treballs aquesta setmana), i hauran comportat una inversió en aquests espais de 572.000 euros.
El gruix més important de l’actuació ha estat la renovació de la xarxa d’aigua de la part superior del polígon Rosanes i la xarxa d’hidrants de tot aquest polígon. A la xarxa de la part alta, que funciona per impulsió, hi ha ara noves canonades de més diàmetre i nous hidrants. A la part baixa d’aquest polígon, el gruix de l’actuació s’ha concentrat en la xarxa d’hidrants.

Addicionalment, tant a l’accés del polígon Rosanes com al de Ca n’Abat, es fa la instal·lació d’un sistema d’enllumenat intel·ligent amb detecció de presència i regulació de flux lumínic. En el cas de la zona industrial de Ca n’Abat aquesta millora suposarà un salt qualitatiu important, ja que l’accés actualment no està il·luminat. Per la naturalesa de l’espai, en aquest indret els fanals s’alimentaran amb energia solar.

Un projecte finançat amb ajuda de la Diputació de Barcelona

Les diferents actuacions de millora que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes du a terme en els polígons industrials del municipi compten amb suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Concretament, l’Ajuntament va rebre un ajut per import de 687.000 euros que serveixen per finançar el gruix dels treballs tant de l’arranjament de la xarxa d’aigua i millora de l’enllumenat als accessos com d’asfaltatge. L’altra part del pressupost l’aportarà l’Ajuntament de fons propis.

Darrera actualització: 30.03.2021 | 17:08