L’Ajuntament de Castellví estudia oferir un contracte jove de primera experiència professional a l’administració

Dijous, 24 d'agost de 2023 a les 14:54

Fins al 3 de setembre, els nois i noies de fins a 29 anys a l’atur i amb títols universitaris o de grau mitjà o superior poden enviar el currículum per analitzar els perfils

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes estudiarà aquests pròxims dies la possibilitat d’oferir un contracte remunerat de primera experiència professional a l’administració per a joves a l’empara de la convocatòria de subvencions oberta pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Per avaluar si hi ha persones joves interessades en aquesta opció contractual que encaixin amb els perfils professionals que necessita l’Ajuntament d’acord amb els requisits de la convocatòria, es fa una crida als nois i noies interessats que presentin el seu currículum a l’Ajuntament fins al 3 de setembre mitjançant el formulari electrònic de suggeriments i propostes

Els nois i noies interessats cal que tinguin més de 16 anys i menys de 30, que estiguin en situació d’atur i inscrits/es a l’Oficina de treball com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) i disposar d'un títol universitari o d'un títol de grau mitjà o superior, especialista, màster professional o certificat del sistema de formació professional, o bé un títol equivalent d'ensenyaments artístics o esportius del sistema educatiu, que habilitin o capacitin per a l'exercici de l'activitat laboral. També s’inclou la possessió d’un certificat de professionalitat que habiliti per a l’exercici professional.

Si entre els perfils professionals de joves que es rebin n’hi ha que poden encaixar amb perfils professionals necessaris per a l’Ajuntament dins del marc de la convocatòria, es tramitarà la sol·licitud de subvenció davant del SOC i, si finalment aquesta és atorgada, s’obrirà el procés selectiu corresponent d’acord amb el procediment previst per la subvenció. La durada del contracte per a la persona seleccionada seria de 12 mesos i a jornada complerta.

La subvenció per a una primera experiència laboral a l’administració s’orienta a tasques que poden estar relacionades amb la transició ecològica i l'economia verda, la digitalització de serveis, la cohesió social —l'atenció de la dependència i intervenció amb col·lectius vulnerables, la rehabilitació d'entorns i habitatge—, i el desenvolupament local rural. El finançament del projecte prové de la Unió Europea a través dels fons Next GenerationEU.

Darrera actualització: 24.08.2023 | 15:25