L’Ajuntament de Castellví obsequia amb el llibre “Tothom hauria de ser feminista” els nois i noies que enguany fan 18 anys

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 14:30

Aquesta acció s’emmarca dins les iniciatives de la regidoria de Polítiques feministes

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha obsequiat amb el llibre Tothom hauria de ser feminista, de Chimamanda Ngozi Adichie, tots els nois i noies del municipi que aquest 2021 fan 18 anys. Aquesta acció s’emmarca dins de les iniciatives de la regidoria de Polítiques feministes i diversitat sexual de gènere en el marc de la campanya de sensibilització a la ciutadania per assolir la igualtat real entre dones i homes.

La tramesa dels llibres a la gairebé trentena de joves que aquest 2021 ja seran majors d’edat ha anat acompanyada d’un breu escrit de la regidora de l’àrea, Vicky Castellanos Núñez, apel·lant a la corresponsabilitat del jovent a l’hora de fer possible aquesta igualtat efectiva de dones i homes en el marc de la nostra societat.

Coincidint també amb la diada de Sant Jordi, la regidoria va fer obsequi d’aquest mateix llibre a les persones que van participar en l’elaboració del mural col·laboratiu  “El llibre dels feminismes i diversitat de la ciutadania” dijous 22 d’abril i també a les que van participar a la lectura col·lectiva de dissabte 24. El personal i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes van rebre també un exemplar de la publicació, ja que són igualment agents corresponsables per a l’establiment d’aquesta igualtat real, en el dia a dia, entre dones i homes.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 14:38