L’Ajuntament de Castellví s’integra a la xarxa de Punts d’informació turística del Baix Llobregat

Dilluns, 13 de març de 2023 a les 17:44

El Celler Ramon Canals ha estat acreditat amb la certificació de sostenibilitat Biosphere, reconeguda internacionalment

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes s’ha integrat a la xarxa de Punts d’informació turística del Baix Llobregat, i esdevé així espai de referència al municipi on trobar informació sobre els atractius turístics tant de Castellví de Rosanes com de la resta de la comarca. En paral·lel, i en el mateix acte on s’han lliurat els distintius dels nous Punts d’informació turística, el celler Ramon Canals de Castellví de Rosanes ha recollit la certificació de sostenibilitat Biosphere, reconeguda a nivell internacional.

La regidora de Turisme, Teresa Mínguez, ha estat l’encarregada de recollir el distintiu que acredita l’Ajuntament com a Punt d’informació turística en un acte celebrat al castell de Castelldefels, organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Abans d’arribar aquí, i al llarg del 2022, personal municipal ha rebut formació de mans del Consorci de Turisme del Baix Llobregat per poder atendre les demandes d’informació que pugin arribar a l’Ajuntament. Des d’avui, a més, es disposa d’un petit expositor a l’oficina d’atenció ciutadana amb informació sobre diferents atractius turístics del Baix Llobregat. El Punt d’informació turística de l’Ajuntament estarà operatiu durant tot l’horari d’atenció al públic.

Aquest és el segon Punt d’informació turística de Castellví de Rosanes, després que el restaurant Mas Sunyol s’acredités com a tal en la convocatòria 2021-2022.

Certificació Biosphere per al Celler Ramon Canals
En el mateix acte a Castelldefels organitzat pel Consorci de Turisme, el Celler Ramon Canals ha recollit el document que l’acredita amb el certificat Biosphere de compromís amb la sostenibilitat turística, que implica una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura, i el retorn social i econòmic. Aquest exigent segell, reconegut internacionalment, certifica les bones pràctiques de l’empresa castellvinenca lligades als 17 Objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU. Ramon Canals Canals ha recollit aquesta distinció en nom del celler.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat és l’ens gestor encarregat de la implantació d’aquesta distinció a les empreses i entitats de la comarca. Tant el projecte Biosphere, com el de Punts d’informació turística, tenen també la participació de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 13.03.2023 | 17:54