L'Ajuntament de Castellví vol donar una primera experiència laboral a jovent amb formació de perfil social

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 14:00

El municipi preveu acollir-se a una subvenció per fer-ho possible, adreçada a contractar en pràctiques una persona de fins a 30 anys 

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes té previst acollir-se a les subvencions del ‘Programa de primera experiència professional a les administracions públiques’ per poder donar una oportunitat laboral a una persona jove amb formació de perfil social i que es trobi actualment en situació d’atur. Per aquest motiu fa una crida als nois i noies de fins a 30 anys que tinguin titulació d’educació i/o integració social i que actualment estiguin sense feina perquè s’apuntin al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació per poder optar al futur procés selectiu dins d’aquesta iniciativa un cop l’Ajuntament rebi la subvenció.

La modalitat contractual que estableix el ‘Programa de primera experiència professional a les administracions públiques’ és de pràctiques per un període mínim de 10 mesos i màxim de 12. Els i les joves que tinguin interès en aquesta iniciativa i vulguin ampliar-ne la informació, poden adreçar-se als Serveis Socials municipals.

Els terminis de desenvolupament d’aquesta iniciativa de primera oportunitat laboral per al jovent resten condicionats a la tramitació de l’esmentada subvenció.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 14:43