L’Ajuntament demana prudència als nois i noies després del confinament d’un grup per coronavirus a l’institut de Sant Esteve

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes vol fer èmfasi, una vegada més, en la crida a la prudència dels nois i noies joves, sobretot després de tenir confirmació que a l’IES Montserrat Colomer de Sant Esteve hi ha un grup confinat per causa del coronavirus.

La COVID-19 és molts cops asimptomàtica en les persones de menys edat i això pot portar que hi hagi contagis que passin desapercebuts.

Així, doncs, es demana a tota la població, però en especial al col·lectiu jove i a l’alumnat de secundària del municipi, que sigui molt curosa amb les mesures de prevenció. No poden haver-hi trobades de més de 6 persones (excepte si viuen juntes) i tampoc no es pot consumir menjar ni beure en espais públics en les reunions que concentrin fins a sis persones. 

Igualment, es recorda que des d’avui els parcs i jardins de Castellví de Rosanes estaran tancats de 20h a 08h en aplicació de la normativa de prevenció aprovada per la Generalitat i que els equipaments esportius romandran tancats fins a nou avís.

Des de l’Ajuntament s’agraeix per endavant la comprensió i col·laboració del veïnat amb les mesures de prevenció de la COVID-19.
 

Darrera actualització: 16.10.2020 | 15:18