L’Ajuntament engega la maquinària per arranjar el carrer del Castell de Sant Jaume, al barri del Taió

Dimarts, 23 de febrer de 2021 a les 00:00

Aquest dimecres comencen els treballs per redactar el projecte d’urbanització i l’obra es preveu que pugui arrencar a finals d’any

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha posat fil a l’agulla per arranjar el carrer del Castell de Sant Jaume, al barri del Taió. L’objectiu de l’actuació és reurbanitzar aquesta via incloent, a més d’un nou asfaltat, construcció de voreres i millora del clavegueram actual. El primer pas serà demà mateix, quan començaran sobre el terreny els treballs tècnics que serviran per redactar el projecte d’urbanització. Les obres es preveu que puguin començar a finals d’any.

Durant dimecres i dijous d’aquesta setmana els tècnics de l’empresa adjudicatària de la redacció del projecte –Prodop SCP– seran al carrer del Castell de Sant Jaume per fer una inspecció del clavegueram i l’aixecament topogràfic de tot el carrer. A partir d’aquí, i en un termini d’aproximadament tres mesos, es procedirà a completar la redacció del projecte. El cost de la redacció d’aquest document tècnic serà de 19.214,80 euros, IVA inclòs.

Posteriorment, una vegada el projecte estigui redactat i aprovat, es procedirà a licitar els treballs de millora.

Per poder fer l’obra de reurbantizació del carrer del Castell de Sant Jaume, l’Ajuntament de Castellví preveu comptar amb finançament del Programa general d’inversions 2020-2023 de la Diputació de Barcelona per import d’uns 130.000 euros. Aquests diners serviran per cobrir part del cost de l’obra; la resta, l’assumirà directament l’Ajuntament. El cost estimat amb IVA de les intervencions de millora al carrer –pendent que el projecte d’urbanització concreti amb més detall l’actuació a fer– ronda els 450.000 euros.

Darrera actualització: 26.02.2021 | 12:11