L’Ajuntament ha arranjat les plataformes i els trencaaigües de diferents camins del terme de Castellví

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 15:00

L’actuació de reparació ha abastat espais de diferents barris i també s’han fet accions de desbrossament i retirada de terres

Diferents camins del terme de Castellví de Rosanes han estat objecte aquestes darreres setmanes d’una actuació de millora que s’ha centrat sobretot en els trencaaigües, les plataformes dels camins i la retirada de terres. Les accions també han inclòs feines puntuals de desbrossament en alguns espais. L’objectiu dels treballs ha estat reparar aquells punts on hi podria haver hagut algun problema d’acumulació de terra o desperfectes per l’aigua en cas de pluja intensa.

A l’àmbit de Miralles, s’ha actuat al camí que va a les fonts i també al camí ral, que enllaça l’antic convent amb la Torre de Lloselles, al límit de terme amb Gelida. Al bosc municipal, a tocar de del nucli antic, s’han reparat trencaaigües des de la plaça del Roure fins al camí ample, a més de repicar alguns sortints de pedra que es trobaven enmig del camí a la part baixa del bosc. També al nucli antic, s’ha actuat al camí que va al dipòsit per repassar la rasa i quatre trencaaigües.

A la zona de Can Sunyer, les actuacions han inclòs retirades de terres al final del carrers de Pedraforca i a la zona de Montseny-Muntanya. S’ha repassat els trencaaigües al camí que va del carrer de l’Everest a la zona de la Garjola i també al capdamunt del carrer de Núria. Igualment s’ha actuat al camí situat al final del carrer de la Creu de l’Aragall.

El cost de les actuacions de reparació dutes a terme les darreres setmanes als camins de Castellví de Rosanes ha estat d’uns 4.300 euros aproximadament, IVA inclòs.

Darrera actualització: 06.10.2021 | 15:16