L’Ajuntament i la plantilla municipal rubriquen un nou acord de condicions de treball pel període 2022-2024

Divendres, 26 de novembre de 2021

El ple va donar el vistiplau al text en la sessió ordinària de novembre perquè pugui ser d’aplicació a primers de l’any vinent

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes i la plantilla municipal de la Corporació han rubricat un nou acord de condicions de treball pel període 2022-2024, fruit del procés negociador obert a finals de l’any passat. El ple va donar el vistiplau al text en la sessió ordinària de dilluns, corresponent al mes de novembre, per tal que pugui ser d’aplicació a primers de l’any vinent.

El regidor de Recursos humans, Joan Carles Almirall, explica que “aquest conveni substitueix el que hi havia vigent des del 2009 i és fruit de la negociació col·lectiva entre l’Ajuntament i els representants de la plantilla”. Almirall  ha assenyalat que “ha sigut una mesa de negociació molt constructiva i això crec que queda reflectit en el conveni i agraeix “als tant als sindicats com als treballadors i treballadores de l’Ajuntament la predisposició en el procés de negociació i l’entesa” per acordar el nou text de condicions de treball. 

En una línia similar s’han expressat els representants sindicals de la plantilla —Tània Martínez (personal funcionari) i Xavier Fusalba (personal laboral)— que expliquen que des del 2009 no s'havia actualitzat el conveni i no s'havia arribat a cap negociació, i que ara finalment s'ha actualitzat el text d'acord amb les normatives vigents, i afegeixen que ha estat un bon procés negociador per les dues parts, tant plantilla com Ajuntament.

El conveni és d’aplicació tant al personal funcionari com al personal laboral de la Corporació i es va rubricar per les dues parts el dia 16 de novembre, condició prèvia al seu pas pel ple.

Darrera actualització: 27.01.2022 | 13:18