L’Ajuntament obsequia amb un llibre els nois i noies que fan 18 anys

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 14:00

Els títols escollits permeten conèixer el funcionament del propi cos, trencar tabús i afavorir l’empoderament i el respecte

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha obsequiat els nois i noies que aquest 2022 arriben a la majoria d’edat amb un llibre que els permetrà aprofundir en l’autoconeixement del propi cos, amb l’objectiu que sàpiguen millor com funciona, puguin resoldre dubtes, trencar tabús i afavorir tant l’empoderament propi com el respecte a l’altre. 

El llibre que s’ha obsequiat a les noies du per títol ‘Tu cuerpo mola. Aprende a descubrirlo’; els nois, per la seva part, han rebut un exemplar de ‘Tu semen mola. Pero necesitas saber cómo funciona’

La regidora de Polítiques feministes i Diversitat sexual i de gènere, Vicky Castellanos Núñez, assenyala que “la igualtat efectiva entre dones i homes en un marc de respecte mutu és un dels objectius de la regidoria i el volem compartir amb els nois i noies que aquest any arriben a la majoria d’edat”. La regidora afegeix també que “dins d’aquest camí d’igualtat i respecte, l’autoconeixement és un dels punts de partida” i per això s’han escollit aquestes obres per a l’obsequi del 2022.

Aquest és el segon any que la regidoria obsequia amb un llibre els castellvinencs i castellvinenques que arriben a la majoria d’edat. El 2021, l’obra escollida va ser “Tothom hauria de ser feminista”, de Chimamanda Ngozi Adichie.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 14:25