L’Ajuntament planta nous arbres al pati de l’escola en el marc del projecte de remodelació de l’espai

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 00:00

Els exemplars s’han instal·lat coincidit amb l’aturada de les vacances de Nadal

El pati davanter de l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes té, des d’aquest segon trimestre, nou arbres més que creixeran i crearan nous espais d’ombra i joc en aquest recinte. L’Ajuntament els ha plantat aprofitant l’aturada del centre per les vacances de Nadal, i la seva instal·lació forma part del projecte de remodelació d’aquest espai que va inciar-se ara fa uns anys d’acord amb la comunitat educativa del centre, i que té per objectiu fer del pati un lloc més adaptat a les necessitats de joc i lleure dels infants.

Els nou arbres que s’han plantat corresponen a diferents espècies, i n’hi ha tant amb flor com sense. S’hi ha posat tres unitats de xiprer i tres de cercis, dues d’alzina i una de xicranda. Tant el cercis com la xicranda fan unes vistoses flors de color lila/rosat, mentre que els xiprers i l’azina són espècies de fulla perenne més conegudes per tothom.

L’actuació, que ha inclòs tant el subministrament com la plantació dels arbres, amb els corresponents suports per mantenir-los rectes durant el creixement, ha tingut un cost de 3.896,88 euros, IVA inclòs, i ha estat adjudicada a Jardineria Rosanes SL.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 12:44