L’Ajuntament recomana evitar càrregues de combustible de 7.30 h a 9.30 h per facilitar la mobilitat escolar

Dimecres, 5 de gener de 2022 a les 13:00

Al primer trimestre de curs, l’autobús de l’institut va trobar-se amb incidències

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes recomana a les llars del municipi –i especialment a les situades a part més baixa del barri del Taió en carrers de sentit únic– que, si han de fer càrrega de combustible subministrat amb camió, evitin l’horari de 7.30 h a 9.30 h per facilitar la mobilitat escolar.

Al llarg de la tardor, l’autobús que porta els i les joves de Castellví de Rosanes a l’institut de Sant Esteve Sesrovires ha patit algun retard en trobar-se bloquejat per camions que estaven descarregant combustible. En carrers estrets, els vehicles industrials no deixen espai suficient per al pas de l’autobús escolar. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es demana que sempre que sigui possible s’eviti aquest horari de 7.30 h a 9.30 h per fer les càrregues de combustible. 

L’autobús de l’institut passa també pel Taió, el nucli antic i Miralles entre 14.30 h i 15.00 h, de manera que es recomana igualment evitar descàrregues en aquesta franja en els carrers per on passa el transport escolar.

En cas que l’operació s’hagi de fer forçosament de 7.30 h a 9.30 h o bé de 14.30 h a 15.00h, sobretot si és a la zona baixa del Taió, es recomana que es comuniqui prèviament a l’Ajuntament per tenir present l’afectació al trànsit. Des del Consistori s’agraeix per endavant la col·laboració del veïnat per facilitar la mobilitat escolar.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 10:45