L’Aplec dels Àngels de Castellví arriba a la 65a edició i se celebrarà excepcionalment en dissabte

Dimecres, 27 de juliol de 2022 a les 12:30

L’activitat tindrà lloc el dia 6 d’agost i començarà a les 19.00h

L’Aplec dels Àngels és, segurament, l’activitat més tradicional de l’estiu a Castellví de Rosanes. Enguany, aquest aplec arriba a la 65a edició, i excepcionalment se celebrarà en dissabte, en comptes de fer-ho en diumenge com les edicions passades. La cita és el dia 6 d’agost, a partir de les 19.00h, al barri dels Àngels

La primera activitat prevista en l’aplec és la tradicional missa, en què es canten els goigs a la Mare de Déu dels Àngels i que enguany, a més, tindrà més música que mai ja que Joan Miró (orgue), David Riba (flauta) i Pep Massana (violí) interpretaran les diferents cançons que acompanyen la litúrgia.

Paral·lelament, es farà una activitat infantil de dibuix i les creacions, un cop finalitzades, s’ofrenaran a la Mare de Déu dels Àngels.

El gegantó Mossèn Ramon es farà entrar a la capella del barri, i tots els i les assistents a la missa rebran d’obsequi un ramet d’espígol.

A les 20.30h començarà la part més lúdica de l’aplec. Per començar, el duet Traç pujarà a l’escenari per oferir un repertori de ritmes diversos que partint del jazz, viatgen cap al swing, els boleros i la bossa-nova, entre d’altres. Clara Ribatallada al contrabaix i Jesús Torrent a la guitarra elèctrica formen aquest grup.

A les 21.30h, començarà el sopar a la fresca. Cadascú amb el seu menjar, es podrà gaudir d’un vespre de germanor a l’acollidor barri dels Àngels. Per participar al sopar, cal apuntar-se a l’Ajuntament fins al 3 d’agost per tal de fer la reserva d’espai. 
Durant el sopar es farà un passi de fotografies històriques del barri dels Àngels i de l’aplec cedides per veïns i veïnes de Castellví de Rosanes. L’AEC La Trampolina col·laborarà tecnològicament per facilitar la projecció d’aquest recull audiovisual. 

El càntir commemoratiu

Com no podria ser d’altra manera, el 65è Aplec dels Àngels tindrà també el seu càntir commemoratiu de disseny exclusiu, que es podrà adquirir durant la tarda-vespre de l’aplec. A part, es farà la rifa d’una panera a l’hora de sopar.

L’Aplec dels Àngels l’organitza la Parròquia de Sant Miquel de Castellví de Rosanes i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 10:48