L’associació de joves La 963, amfitriona d’una jornada de la Federació de Casals de Joves de Catalunya

Dijous, 16 de novembre de 2023

L’entitat castellvinenca valora molt positivament l’experiència d’aquesta experiència formativa i lúdica

L’associació de joves La 963 de Castellví de Rosanes va fer d’amfitriona a primers d’aquest mes de novembre del ‘Guateque del Llobre’, una jornada formativa i lúdica organitzada per la Federació de Casals Joves de Catalunya, a la qual La 963 té previst integrar-se aquest proper mes de desembre. Des de l’entitat castellvinenca, valoren molt positivament l’experiència d’haver acollit a Castellví aquesta trobada de la federació.

La jornada, segons que ha explicat Roger Sánchez Tart, president de La 963, va començar amb tres hores de formació, que va servir per conèixer el funcionament d’una associació a nivell administratiu i organitzatiu i perquè les entitats més veteranes compartissin les seves experiències amb les de més recent creació, a través de dinàmiques de treball en grup. A la trobada hi van assistir al voltant d’una quarantena de joves de casals i entitats de diferents municipis del Baix Llobregat i l’Alt Penedès 

Acabada la formació, hi va haver una part lúdica en forma de bingo musical organitzat per l’Associació de joves de La Palma de Cervelló, i tot seguit sopar i una estona de música i festa. Totes les activitats es van fer a la sala gran del CCR.

La proposta que La 963 fos l’amfitriona d’aquesta trobada, expliquen des de l’entitat, va ser de la tècnica del Llobregat de la Federació, a qui l’entitat jove de Castellví va conèixer a través d’una altra associació de la comarca. A través de la Federació de Casals de Joves de Catalunya, La 963 podrà accedir a acompanyament, suport i recursos especialitzats per a les entitats joves catalanes, i compartir espais i experiències amb associacions i casals d’altres localitats.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 16:06