L’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat es tallarà totalment al trànsit de dilluns 28 a dimecres 30 d’agost a l’alçada de les caves

Divendres, 25 d'agost de 2023 a les 13:14

El carrer de Manel Fernández serà temporalment de doble sentit mentre duri l’afectació

La darrera setmana d’agost a Castellví de Rosanes començarà amb un tall de circulació a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat del dilluns 28 al dimecres 30 per la presència d’una grua de grans dimensions a l’alçada de les caves. Per aquest motiu, la circulació per aquest carrer romandrà totalment tancada des de les 7 del matí de dilluns i fins que finalitzin els treballs, previsiblement la tarda del dimecres. Els dies que l’avinguda estigui tallada, el carrer de Manel Fernández serà temporalment de doble sentit.

Per l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat només podran passar-hi els vehicles que tinguin el garatge en aquest carrer. Si el garatge és per sota de les caves, caldrà accedir-hi per la part baixa de l’avinguda, i si és per sobre de les caves, des del carrer de la Font. Hi haurà tanques que delimitaran el pas. El tram entre el carrer de la Font i la plaça romandrà obert al trànsit. 

El carrer de Manel Fernández, en tota la seva longitud, i un petit tros del carrer de la Font -entre la plaça del Roure i el C. Montjuïc-, seran de doble sentit des de les 07h del dilluns 28 d’agost fins que es reobri l’avinguda. El carrer de la Font, entre el C. Montjuïc i l'avinguda es mantindrà de sentit únic. En el mateix període, no es podrà aparcar a la plaça del Roure ni tampoc a la calçada del carrer de Manel Fernández. Només es podrà estacionar a les plataformes i a les dues zones d’aparcament delimitades davant de l’escola. La calçada ha de quedar lliure de vehicles per facilitar l’encreuament de cotxes al llarg del carrer.

L’aparcament de l’era, sota la rotonda de la C-234b, romandrà obert els tres dies com a zona d’estacionament alternativa.

La ruta de sortida de la majoria dels vehicles del poble cap a la carretera serà, doncs, pel carrer de Sant Antoni i des d'allà cap al C. Montjuïc, C. Font (sentit pl. Roure) i C. Manel Fernández, per enllaçar de nou amb la part baixa de l'avinguda a l'alçada del Centre Social i piscina.

Trasllat de la parada del T-bus
Des de dilluns 28
, pel tall temporal de l’av. Mare de Déu de Montserrat, la parada del T-bus de la plaça del poble es traslladarà provisionalment a la plaça del Roure. El trasllat de la parada de bus durarà fins al dia 30, quan finalitzi el tall previst de l’avinguda a l’alçada de les caves.

Darrera actualització: 25.08.2023 | 14:50