Les activitats esportives dirigides es reprendran al maig amb sis propostes a l’aire lliure

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 15:00

Cal inscriure-s’hi prèviament i l’aforament és limitat. Es faran classes tant al nucli antic com a Can Sunyer i Valldaina

La regidoria d’Esports ha programat la represa de les activitats esportives dirigides pel mes de maig amb sis propostes a l’aire lliure. Després de l’aturada el març del 2020 de l’activitat esportiva municipal per la irrupció de la pandèmia, aprofitant l’arribada de la primavera i la possibilitat de fer activitats a l’aire lliure amb una temperatura confortable s’ha programat un calendari d’activitats dirigides entre el 3 de maig i el 20 de juny, tant al nucli antic com a Can Sunyer i Valldaina.

La regidora d’Esports, Tere Mínguez, explica que “hem volgut iniciar la reprogramació d’activitats esportives dirigides fent-les a l’aire lliure, que és l’entorn més favorable per a la seva pràctica. De cara a la tardor, quan ja hi haurà molta més població vacunada, la previsió és recuperar les activitats esportives al llarg de tot el curs com es feia habitualment, també en espais interiors, i d’acord amb les normes que les autoritats sanitàries fixin en cada moment”.

La proposta esportiva per a maig i juny al nucli antic inclou gimnàstica per a la gent gran i qi gong els dilluns; pilates els dimecres, i gimnàstica de manteniment els dijous. Totes les classes es faran a la plaça d’Europa a les tardes.
A Can Sunyer i Valldaina l’activitat s’ha previst al pati del Centre Cívic també en horari de tarda. Allà s’oferirà pilates els dilluns i gimnàstica de manteniment els dijous.

Les activitats a l’aire lliure de maig i juny són gratuïtes. L’aforament és limitat i cal fer la inscripció prèvia. El termini serà obert fins al 28 d’abril o fins a completar l’aforament, segons el cas.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 15:03