Les actuals mesures de prevenció de la COVID-19 es prolonguen fins al 6 d'agost

Dijous, 29 de juliol de 2021 a les 14:00

Castellví de Rosanes segueix amb una vintena de casos actius diagnosticats els darrers 14 dies

La Generalitat prorrogarà una setmana més, fins al 6 d'agost, les mesures de prevenció de la COVID-19 que van entrar en vigor a mitjan juliol. Entre aquestes mesures, en destaca el fet que les trobades socials i familiars estan limitades a un màxim de 10 persones, tant en l'àmbit públic com privat.

En les activitats culturals, esportives i restauració, entre d'altres, l'hora de finalització són les 00.30h. Tampoc no es pot consumir menjar o beure en grup en espais públics habilitats (llevat lleure educatiu).
Els aforaments en la restauració a terrasses i interiors es mantenen com fins ara.

Pel que fa al confinament nocturn de 01 a 06h, serà vigent una setmana més en més de 150 municipis. Castellví de Rosanes ha reiterat a la Generalitat la petició de poder ser inclòs en aquesta mesura del confinament nocturn, després que la primera sol·licitud fos desestimada.

Se segueix recomanant dur sempre la mascareta, malgrat que no és obligatòria a l'exterior si es pot mantenir la distància.

Incidència de la COVID-19 a Castellví de Rosanes

Segons dades del portal Aquas de la Generalitat, Castellví continua amb 19 casos actius de COVID-19, que vol dir casos diagnosticats els darrers 14 dies (consulta 29/07/22 a les 09.030h). Aquesta xifra és igual a la de fa una setmana, ja que s'han anat registrant nous positius els darrers set dies.

Vacunació a Castellví de Rosanes

Segons les dades de Salut, a 28 de juliol hi havia a Castellví de Rosanes 1.194 persones amb la primera dosi de vacuna contra la COVID-19 i 968 veïns i veïnes amb les dues.

Incidència al Baix Llobregat Nord

El nombre de casos diagnosticats de COVID-19 segueix essent alt la darrera setmana, amb una tendència a empitjorar si es compara amb el conjunt de Catalunya, que millora (informe diari d'evolució, portal Aquas Gencat consulta 29/07/2021 a les 08.45h). La velocitat de reproducció del virus torna a estar lleugerament per sobre de l'1, a diferència de la setmana passada, que era per sota. Això vol dir que cada persona malalta de coronavirus en contagia una més, com a mínim, de mitjana.

Aquesta velocitat de contagi és important que sempre es mantingui per sota de l'1.

Pel que fa a la vacunació, més de 81.000 persones del Baix Llobregat Nord ja tenen les dues dosis posades.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 11:17