Les ajudes joves al lloguer es podran tramitar a partir del 8 de juny amb la Generalitat

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 10:00

La tramitació s’ha de fer preferentment per Internet. En cas de dubte, podeu demanar hora a Serveis Socials de l’Ajuntament

Els i les joves de 18 a 35 anys (inclosos) que siguin titulars d’un contracte d’arrendament o de cessió d’un habitatge o habitació, podran demanar del 8 al 17 de juny les ajudes al lloguer a través d‘Habitatge de la Generalitat. Els suports són de 250 euros mensuals (amb el límit de l’import del lloguer), per un període màxim de 2 anys. Les persones beneficiàries han de complir també els nivells màxims de renda fixats a les bases de la convocatòria.

La petició de l’ajuda s’ha de fer preferentment per Internet (a través del portal d’Habitatge de la Generalitat), i en cas que no sigui possible, pot fer-se a les oficines locals d’habitatge o a les borses que formen part de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social.

Els nois i noies que vulguin optar a les ajudes de lloguer, però que no tinguin clar si compleixen els requisits o com fer la tramitació, poden demanar hora amb els Serveis Socials de l’Ajuntament per rebre orientació.

Les ajudes al lloguer són de concurrència s’atorguen per ordre d’entrada de les peticions, sempre que compleixin tots els requisits i aportin la documentació necessària, fins a esgotar el total de diners disponibles. 

Darrera actualització: 03.06.2022 | 10:12