Les beques d’escola bressol per a l’any 2022 es podran demanar fins al 15 de juliol

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 14:44

Enguany s’ha incrementat en 25 euros mensuals l’import màxim en tots els trams de renda beneficiaris de l’ajut

Les famílies de Castellví de Rosanes que, aquest any 2022, portin, hagin portat o tinguin previst dur els seus fills/filles a l’escola bressol poden optar a les beques municipals fins al proper 15 de juliol. Enguany la convocatòria estrena canvis a les bases, i s’han incrementat els imports màxims mensuals en tots els trams de renda susceptibles de rebre suport. L’Ajuntament de Castellví de Rosanes destina aquest 2022 un total de 5.000 euros del pressupost a aquesta línia de beques.

El passat mes de març, l’Ajuntament va aprovar inicialment les noves bases de les beques d’escola bressol. Com en anys anteriors, es mirarà el nivell de renda familiar i quantes persones integren la família per saber si es pot optar a l’ajut. Hi ha tres llindars econòmics i, en tots els casos, l’import màxim de la beca a percebre s’ha incrementat en 25 euros mensuals respecte del 2021. Així, en el tram més baix de renda, es pot arribar a una bonificació del 50% de la quota fins a un màxim de 125 euros/mes, i en el tram més alt de renda, a una bonificació de fins al 30% de la quota amb un màxim de 60 euros/mes.

Les famílies que vulguin optar a l’ajut cal que presentin el formulari de sol·licitud i tota la documentació complementària fins al 15 de juliol, ja sigui per via telemàtica (instància genèrica electrònica) o bé presencialment a les oficines municipals. Les bases de la convocatòria i el formulari es poden trobar a l’apartat de tràmits del web municipal.

Darrera actualització: 05.07.2022 | 15:03