Les empreses del Baix Llobregat Nord podran establir sinèrgies i conèixer noves oportunitats de finançament en un Networking

Dilluns, 22 d’abril de 2024

L’activitat es durà a terme el 17 de maig a Martorell i comptarà amb assessorament d’ACCIÓ sobre fons Next Generation

Les empreses del Baix Llobregat Nord estan convidades a participar en la sessió de Networking que tindrà lloc el proper 17 de maig al Molí Empresa de Martorell, en una acció que compta amb el suport dels municipis que integren el projecte Fem Xarxa, Fem Empresa, entre els quals hi ha Castellví de Rosanes. En la jornada es podran establir sinèrgies entre les empreses participants de diferents polígons i municipis i conèixer noves oportunitats de finançament lligades als fons Next Generation, amb assessorament expert del personal d’ACCIÓ de la Generalitat i entrevistes individuals amb els seus consultors/ores.

La participació al Networking no té cap cost per a les empreses. Hi poden participar tant empresaris/àries, com personal directiu i/o responsables de departament de companyies situades al Baix Llobregat Nord i persones emprenedores d’Abrera, Castellví, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa, Sant Andreu i Sant Esteve. La jornada s’iniciarà a les 09.15h i es clourà a les 13.30h. Les inscripcions es poden fer online al web del Molí Empresa.

La dinamització del Networking serà a càrrec d’experts de Societat i Empresa i comptarà amb la presència de personal tècnic de diferents departaments de Promoció Econòmica. Després de la presentació de la jornada, es podrà seguir la conferència ‘Next Generation i línies de finançament actuals i futures’, a càrrec d’ACCIÓ. Tot seguit, les empreses es podran presentar i després s’iniciarà l’espai de Networking i Word Cafè, durant el qual s’aniran fent també les entrevistes individuals de les empreses amb consultors/ores d’ACCIÓ. En paral·lel, hi haurà diferents taules dinamitzades en què les empreses podran participar i tractar sobre els reptes que enfronta el territori des de diferents àmbits. A les 13.00h finalitzarà la jornada amb un petit refrigeri, abans del comiat, que serà a les 13.30h.

Per apuntar-se al Networking, cal omplir el formulari disponible a través d’aquest enllaç: https://moliempresa.martorell.cat/activitat/networking-inter-poligons-potenciar-la-relacio-amb-empreses-de-diferents-poligons/

Darrera actualització: 22.04.2024 | 16:37