L’escola de Castellví comença el curs 2022-2023 amb 151 alumnes en un ambient de retrobada normalitat

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 12:14

Les portes del centre s’han obert a 2/4 de 10 del matí i les famílies han pogut acompanyar de nou nens i nens a les aules 

El curs acadèmic 2022-2023 ja ha començat, i l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes ho ha fet amb un total de 151 alumnes i en un ambient de retrobada normalitat després de dos inicis de curs marcats per les mesures de prevenció de la COVID-19. Aquest any, les famílies han pogut acompanyar de nou nens i nenes a les aules el primer dia de classe per donar la benvinguda al nou curs.

Del total de 151 alumnes de l’escola, 98 estudien educació primària, mentre que els 53 restants estan en l’etapa d’educació infantil de 2n cicle. Com és habitual, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha facilitat al centre -amb suport de la Diputació de Barcelona- agendes i calendaris escolars per a l’etapa de primària. I als nous nens i nenes que s’han incorporat a educació infantil se’ls ha obsequiat amb una bossa de roba per dur l’esmorzar.

L’arrencada lectiva ha estat aquest any una setmana abans del que era habitual, tal com va anunciar ara fa uns mesos el departament d’Educació de la Generalitat. El primer trimestre anirà des d’avui fins al 21 de desembre, i les vacances de Nadal començaran el dia 22. El retorn de l’alumnat a les aules el gener del 2023 serà el dilluns dia 9. 

L’alumnat de secundària també avança l’inici de curs, però en aquest cas les classes començaran dimecres dia 7 de setembre.

Ajudes per a la compra de llibres de text i beques d’estudis
Les famílies de Castellví de Rosanes compten un any més amb suport municipal per fer front a les despeses derivades de l’educació d’infants i joves. 
D’una banda, fins al 30 de setembre es poden sol·licitar les ajudes per a llibres i material de text del curs 2022-2023. De l’altra, i fins al 31 d’octubre, és oberta la convocatòria per a les beques d’estudis no obligatoris del present curs.
Tant en un cas com en l’altre, els suports estan vinculats al nivell de renda de les famílies, d’acord amb els llindars i barems fixats a les bases de les respectives convocatòries. A l’apartat de tràmits del web municipal www.castellviderosanes.cat es poden trobar tots els detalls d’ajudes i subvencions disponibles.
 

Darrera actualització: 05.09.2022 | 12:16