L’Escola de Música i Dansa convoca una reunió informativa dilluns 4 de setembre al vespre de sobre el curs 2023-2024

Dimecres, 30 d'agost de 2023 a les 10:00

Les classes començaran aquella mateixa setmana, coincidint amb el calendari escolar

L'Escola de Música i Dansa de Castellví de Rosanes (EMiD), impulsada per l'Associació Cultural EnRe9, començarà el curs el proper 6 de setembre, coincidint amb l'inici del calendari escolar. Per explicar el funcionament de les classes 2023-2024, s'ha organitzat una reunió informativa dilluns 4 de setembre a les 20h a la sala polivalent del Centre Social (edifici gran de l'antiga escola, planta carrer).

En la reunió s'explicarà tant l'oferta de classes per al curs 2023-2024 com els horaris programats i també com fer les inscripcions, i es resoldran els dubtes que els i les alumnes i/o futurs alumnes puguin tenir.

Prèviament, per a totes les persones que vulguin més informació sobre les activitats de l'EMiD o bé que vulguin fer ja la inscripció a algunes de les modalitats ofertes, responsables de l'associació EnRe9 seran les tardes d'aquesta setmana, fins divendres 1 de setembre, a l'Escola de Música i Dansa de 16.30 a 18h. 

L'Escola de Música i Dansa és situada a l'edifici petit de l'antiga escola, al costat del Centre Social i la piscina (av. Mare de Déu de Montserrat, 29).

El cos de professorat del curs 2023-2024 de l’EMiD l’integren Antonio Zarco (direcció i coordinació música i combo), Eva Navas (sevillanes i coordinació dansa); José Zarco (ukelele, guitarra, coral); Pol Font (piano i bateria); Sergi Farré (guitarra elèctrica); Joan Bosch (violí); Meritxell Boix (veu i dansa), i Rubén Liria (trompeta).

L’entitat disposa d’un web per a consultes i contacte: https://enre9kultur.wixsite.com/enre9

Darrera actualització: 30.08.2023 | 10:02