L’Escola de Música i Dansa s’inaugura oficialment aquest dissabte amb visita i concert

Dimecres, 11 de gener de 2023 a les 11:44

L’Associació Cultural ENRE9 va començar les classes d’aquestes dues disciplines artístiques la passada tardor

L’Escola de Música i Dansa de Castellví de Rosanes, una iniciativa impulsada per l’Associació Cultural ENRE9, s’inaugura oficialment aquest dissabte 14 de gener. Aquest centre de formació artística s’ubica des de la passada tardor a l’edifici petit de l’escola vella de Castellví de Rosanes, al final de l’avinguda Mare de Déu de Montserrat. L’Escola de Música i Dansa (EMiD) de Castellví de Rosanes és una iniciativa cultural i formativa que compta amb el suport de l’Ajuntament castellvinenc.

L’acte inaugural començarà a les 12 del migdia amb la visita de les instal·lacions, els parlaments inaugurals a càrrec de l’Associació Cultural ENRE9 i l’Ajuntament i la projecció d’un vídeo. També es farà donació d’unes aquarel·les a l’EMiD per part de dos artistes, Felipe García i JM Pagán. Tot seguit, diferents grups d’alumnes de l’escola faran actuacions tant de música com de dansa a la veïna plaça Comenius per donar a conèixer el treball que professorat i alumnat han fet aquests primers mesos de classes.

Per cloure l’acte, hi haurà un petit refrigeri i copa de cava per a les persones assistents a la inauguració.

Piano, cant, guitarra, dansa moderna i molt més
L’Escola de Música i Dansa de Castellví de Rosanes ofereix des de la passada tardor una variada oferta formativa tant de música com de dansa a l’edifici petit de l’escola vella, on compta amb dues sales diferenciades, una de les quals és una àmplia aula de dansa amb terra de linòleum i mirall. 

Les classes són de dilluns a divendres en horari de tarda. En l’àmbit musical, l’Associació Cultural ENRE9 ofereix formació de cant, piano, coral, trompeta, guitarra, baix i ukelele i guitarra elèctrica, i també de sensibilització musical i conjunts instrumentals. Pel que fa a la dansa, l’oferta docent d’aquest curs 2022-2023 inclou dansa moderna, dansa espanyola, flamenc i castanyoles i sevillanes. També hi ha una activitat de ‘xiquidansa’ per als més menuts, que es fa a les instal·lacions de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.

Darrera actualització: 11.01.2023 | 11:47