L’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví inicia el curs amb 153 nens i nenes a les aules

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 14:00

L’entrada i la sortida de les diferents classes es fa per segon any de forma esglaonada per evitar aglomeracions als accessos

Avui dilluns ha començat el curs escolar 2021-2022 i, a l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes ho ha fet amb un total de 153 nens i nenes a les aules, un més que a l’inici del curs anterior. Un any més, l’activitat docent ve marcada per les normes de prevenció de la COVID-19, i per aquesta raó les diferents classes entren i surten del centre en hores esglaonades i fent servir tant la porta principal de l’escola com la que dona entrada directa a la pista.

L’accés a l’escola el primer dia de curs s’ha iniciat a les 09.15h amb els grups de 1r i 2n per la porta principal i de 3r i 4t per la porta de la pista, i el darrer grup a entrar, a les 09.30h, ha estat el B d’educació infantil. Per accedir al centre, han fet files per cursos i s’han posat gel hidroalcohòlic a les mans abans d’anar cap a classe.
Com és habitual, les famílies han volgut acompanyar els nens i nenes en l’arrencada de l’escola i des de la megafonia de l’escola s’ha fet sonar també una cançó de benvinguda.

L’Ajuntament ha renovat el sorral d’educació infantil
Abans de l’arrencada del curs escolar, i com és habitual durant els mesos estivals, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha dut a terme actuacions d’arranjament i manteniment de les instal·lacions. Una d’elles ha estat la renovació del sorral d’educació infantil que ha servit per una banda per reomplir l’espai, que es va buidant amb el pas del temps, i de l’altra per eliminar nius d’insectes que s’havien detectat a la terra. D’aquesta manera, els nens i nenes més petits estrenen el curs amb un sorral totalment renovat.
Aquesta actuació en el sorral ha tingut un cost de gairebé 4.600 euros, IVA inclòs.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha contractat la reposició de diferents vidres trencats, inclòs el de la cartellera informativa del centre, per valor de més de 2.400 euros.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 14:08