L’escola Mare de Déu de Montserrat farà portes obertes amb cita prèvia els dies 24 i 27 de febrer

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 13:40

Cadascuna de les visites es farà en horaris diferents i seguint les mesures de prevenció vigents. La preinscripció 2021-2022 s’obrirà a mitjan mes de març

L’escola Mare de Déu de Montserrat farà dues jornades de portes obertes la setmana vinent per a les famílies interessades en conèixer el centre abans de la preinscripció del curs 2021-2022. Aquest any el funcionament d’aquestes jornades serà diferent de l’habitual, caldrà fer inscripció prèvia per Internet per poder-hi assistir i els grups estaran limitats a 10 persones. L’escola ha habilitat un formulari ‘online’ al web del centre per poder-s’hi apuntar.

La jornada de portes obertes del 24 de febrer (dimecres) serà a les 17h, i la del dia 27 de febrer (dissabte) a les 11h. Enguany no es podran fer aquestes jornades coincidint amb la presència d’alumnat a l’escola, com passava en cursos anteriors. Les famílies assistents també hauran de seguir les mesures de prevenció que se’ls indiquin per part del col·legi.

Preinscripció curs 2021-2022

Els tràmits de preinscripció escolar per al curs vinent es faran la segona quinzena de març, segons s’indica al web de l’escola, i caldrà fer-los de forma telemàtica al web del departament d’Educació. A la pàgina de l’escola Mare de Déu de Montserrat s’hi anirà publicant la informació actualitzada sobre aquest tràmit. També podeu consultar-ho al portal de preinscripcions de la Generalitat.

També es pot consultar en el mateix espai web el projecte educatiu de l’escola, que es posa a disposició de les famílies per al seu coneixement.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 08:48