L’escriptora Sílvia Romero serà a Castellví el 7 de març per comentar ‘El plagi’ en una trobada amb el Club de lectura

Dijous, 23 de febrer de 2023 a les 14:54

L’acte és obert a l’assistència de tothom que hi vulgui participar i es farà a les 19h al saló de plens

L’escriptora Sílvia Romero Olea serà el proper 7 de març a Castellví de Rosanes en una nova edició de les trobades del Club de lectura amb autors i autores. La visita de Romero servirà per comentar amb els lectors i lectores castellvinencs l’obra ‘El plagi’, i la trobada és oberta tant a les persones que formen part del Club de lectura com a tothom que s’hi vulgui afegir per comentar l’obra amb l’autora. La tertúlia literària començarà a les 19h i es farà al saló de plens

Les trobades del Club de lectura amb els escriptores i escriptores tenen el suport del Bibliobús La Mola i de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellví, i compten amb finançament de la Institució de les Lletres Catalanes en el marc del programa ‘Lletres en viu’.

El 2022, el Club de lectura de Castellví de Rosanes va rebre la visita de Sílvia Soler, amb qui es va comentar ‘Nosaltres, després’, i el 2021 el protagonista va ser Jordi Tomàs, amb ‘El mar dels traïdors’.

El Club de lectura de Castellví de Rosanes es reuneix cada dos mesos, aproximadament, per comentar les obres llegides les setmanes anteriors, que els facilita el Bibliobús La Mola.

Darrera actualització: 23.02.2023 | 15:31