L’escriptora Sílvia Soler serà aquest dijous a Castellví per comentar la novel·la ‘Nosaltres, després’

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 11:30

L’activitat s’emmarca en el Club de lectura del municipi amb participació del Bibliobús La Mola i la regidoria de Cultura

L’escriptora i periodista Sílvia Soler serà aquest dijous 26 de maig a la tarda a Castellví de Rosanes per comentar la seva novel·la ‘Nosaltres, després’ (2021). La cita és a les 18.30h al saló de plens de l’Ajuntament i és oberta a tothom que hagi llegit la novel·la, una obra que parla del pas del temps, l’amor i l’amistat.

La visita de Soler a Castellví de Rosanes s’emmarca en les activitats del Club de Lectura i compta amb la participació també del Bibliobús La Mola i de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, així com amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, en el marc del programa ‘Lletres en viu’ adreçat als clubs de lectura.

La trobada amb Soler servirà per comentar amb l’autora la seva novel·la després d’haver-la llegida, i és oberta tant als i les integrants del Club de lectura de Castellví de Rosanes com a aquelles persones que, sense ser-ho, hagin llegit l’obra i vulguin aprofundir-ne el coneixement de la mà de la seva autora.

L’anterior visita d’un autor literari a Castellví de Rosanes va ser el passat mes d’octubre, quan Jordi Tomàs va ser al municipi per comentar ‘El mar dels traïdors’.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 11:38