L’espai per a infants i joves del Centre Social obrirà també els dissabtes a la tarda a partir del 2 de març

Dimecres, 28 de febrer de 2024

L’horari serà de 17 a 20h i les condicions d’ús, les mateixes que de dimarts a dijous

L’espai per a infants i joves del Centre Social, situat a l’espai polivalent 2, ampliarà horaris a partir d’aquesta setmana amb un nou dia d’obertura: dissabte. L’espai funcionarà de 17 a 20h cada dissabte a partir del 2 de març amb les mateixes condicions d’ús que en l’horari habitual d’entre setmana i també amb una persona que en supervisarà el funcionament i el préstec de material. Aquesta sala pretén ser un punt de referència per poder-se trobar, fer deures, activitats d’estudi i també passar una estona de lleure.

El regidor de Joventut i Educació, Sergi Busquets, assenyala que “seguim dinamitzant l'espai del Centre Social, afegint més franges horàries de servei per als nostres infants i joves”, i destaca que “volem que també el cap de setmana aquest espai sigui un punt de trobada i reunió lúdic i segur" per a aquest grup d’edat.

L’accés al recinte, en l’horari indicat, es podrà fer lliurement fins a completar l’aforament màxim. Només en el cas de menors de 8 anys, aquests hauran d’anar acompanyats necessàriament tota l’estona d’una persona adulta que se’n faci responsable. A partir de 8 anys, els nens i nenes podran accedir sols a l’espai i fer-ne ús per a les activitats indicades.

Entre setmana, l’horari d’aquest espai per a infants i joves, que es va posar en marxa el 16 de gener, és de dimarts a dijous de 16.30 a 18.30h.

Darrera actualització: 28.02.2024 | 13:05