Potenciar els recursos personals i superar limitacions són els eixos centrals de la formació 2024 per a emprenedoria i empresa

Dimecres, 13 de març de 2024

Les inscripcions estan obertes i les sessions són gratuïtes, ja que tenen finançament de l’Ajuntament i la Diputació

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ja ha fet pública l’oferta formativa adreçada a l’emprenedoria i l’empresa d’aquest 2024. Les dues sessions previstes tenen les inscripcions obertes i se centraran especialment a potenciar els recursos personals i superar les limitacions o obstacles interns per tal que les persones assistents puguin impulsar els seus projectes amb els màxims recursos. Les formacions seran entre els mesos d’octubre i novembre, en format presencial. Totes les activitats previstes són gratuïtes, ja que compten amb el finançament de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes i la Diputació de Barcelona.

La primera activitat està centrada en una tècnica innovadora dissenyada conjuntament pel prestigiós Massachusetts Institute of Tecnology (MIT) i la marca danesa Lego, per utilitzar aquest conegut joc com a eina per generar noves idees i solucions als reptes i desenvolupar el potencial personal. La formació on es farà servir aquesta metodologia, coneguda com a Lego Serious Play, tindrà lloc el dimarts 15 d’octubre de 09.30 a 14.30h.

La segona proposta s’enfoca a la resiliència i a com mantenir la motivació quan estem en un moment complicat del nostre projecte. Es treballaran eines per mantenir la motivació quan no obtenim els resultats esperats i també per trencar amb les creences limitants que ens puguin estar afectant en un moment determinat en l’evolució del nostre projecte. En aquest cas, es faran dues sessions de tres hores cadascuna, els dies 30 d’octubre i 6 de novembre, de 10 a 13h.

Les dues propostes formatives organitzades per la regidoria de Promoció Econòmica amb suport de la Diputació de Barcelona s’emmarquen dins del programa de formació per a persones emprenedores i empreses que el projecte Fem Xarxa, Fem Empresa ofereix anualment als vuit municipis que integren la iniciativa: Abrera, Castellví, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa, Sant Andreu i Sant Esteve. L’oferta completa de la formació 2024 de tots vuit ajuntaments, des del mes de març fins al novembre, es pot consultar al web del Molí Empresa.

Darrera actualització: 13.03.2024 | 11:41