S’obre la convocatòria per a l’elecció del jutge o jutgessa de pau de Castellví

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 00:00

El termini per presentar candidatures comença el 26 de novembre i durarà 20 dies

El ple de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes va aprovar en la darrera sessió l’inici de l’expedient per nomenar la persona que serà titular del Jutjat de pau del municipi els pròxims quatre anys, d’acord amb allò establert per la normativa vigent. Les persones que estiguin interessades en presentar candidatura al càrrec podran fer-la arribar a l’Ajuntament per un període de 20 dies a comptar des de dijous 26 de novembre. Avui ha sortir l’anunci de convocatòria al Butlletí oficial de la província de Barcelona (BOPB).

Per poder optar al procés de selecció de jutge o jutgessa de pau cal residir a Castellví de Rosanes i aportar una instància acompanyada d’una còpia compulsada del DNI, un currículum vitae i una declaració jurada sobre la compatibilitat amb el càrrec, d’acord amb els termes fixats per la normativa vigent en aquesta matèria (Reglament 3/1995 dels jutges de pau i Llei orgànica del poder judicial).

Les candidatures presentades se sotmetran al pròxim ple ordinari per a l’elecció de la que serà proposada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per al seu nomenament. 
 

Darrera actualització: 25.11.2020 | 15:21