Un nou reglament regularà l’ús dels equipaments municipals de Castellví de Rosanes

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 11:00

El document es troba en període d’exposició pública després que el ple l’hagi aprovat de forma inicial

Els equipaments municipals de Castellví de Rosanes tindran, en breu, un reglament que en regularà la seva utilització. El document inicial d’aquesta nova normativa es va aprovar de forma unànime per ple al desembre i actualment es troba en fase d’exposició pública. Els equipaments que es regiran per aquest reglament són els de titularitat municipal –escola vella, Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, pista poliesportiva municipal, ajuntament vell, la sala de plens i el Casal de la Gent Gran– i l'espai del CCR del qual es fa gestió municipal.

L’alcalde, Adrià Camino, va explicar durant l’aprovació inicial del reglament que “bàsicament el que volem fer és posar unes normes d’utilització dels espais municipals, que són tan necessàries” i en el document s’hi recullen “tant les activitats que es poden realitzar com unes normes de convivència que creiem que s’han de respectar”.

Els equipaments amb singularitats més específiques, com la pista poliesportiva i el CCR, tenen capítols propis dins d’aquest reglament d’ús per ajustar les normes a la idiosincràsia de cada espai.

Camino va explicar també que “aquest reglament ha de ser viu” i que un cop es posi en funcionament, “s’ha de poder anar canviant” d’acord amb les necessitats que es detectin i “anar incorporant nous espais municipals” a mesura que es vagin obrint. La regidora de Serveis Municipals, Vicky Castellanos Núñez, va expressar-se de forma semblant i va afegir que “malgrat que de vegades no ens agradi posar normes, hem de fer-ho per la responsabilitat que tenim”.

El document va ser aprovat per unanimitat del ple i partia d’un treball previ en comissió amb la participació de tots els grups municipals i de personal tècnic de l’Ajuntament. Anna Gil, regidora de Fem Poble-ERC, va explicar que la seva formació va fer diferents aportacions al text del reglament al llarg d’aquest procés previ de treball i adreçant-se al govern municipal va manifestar la importància que, un cop aprovat, el reglament es faci complir, aspecte, aquest darrer, que Camino va compartir.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 12:12