Un reemprenedor castellvinenc, guanyador del 1r premi de Relleu de negocis del Baix Llobregat Nord

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 17:30

L’emprenedoria de Castellví ha pres part també al Networking organitzat pel programa intermunicipal Fem Xarxa, Fem Empresa aquest matí a Martorell

L’emprenedor castellvinenc Dídac Canals s’ha endut el 1r premi als guardons de Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord que s’han celebrat per primera vegada aquest 2021 i dels quals s’ha fet públic el veredicte avui al migdia. Els premis s’han lliurat al Molí Empresa de Martorell com a cloenda d’una jornada de Netwoking en què han participat també d’altres persones emprenedores de Castellví de Rosanes. Tant el Concurs de relleu de negocis com el Networking formen part de les accions 2021 del programa intermunicipal Fem Xarxa, Fem Empresa, que agrupa els serveis de promoció econòmica dels vuit municipis del Baix Llobregat Nord, entre els quals hi ha Castellví de Rosanes.

Canals ha estat guardonat com a millor projecte de reemprenedoria per haver agafat el relleu d’un negoci de bugaderia d’autoservei a Martorell, i ha rebut un premi de 3.000 euros. En el concurs s’han premiat quatre persones més del Baix Llobregat Nord que entre el 2020 i el 2021 han agafat el relleu de negocis ja existents i han permès mantenir viva aquesta part del teixit empresarial de la comarca.

L’alcalde de Castellví de Rosanes, Adrià Camino, ha estat present en l’acte de lliurament dels Premis de Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord i ha saludat personalment tant a Canals, a qui ha donat l’enhorabona pel premi, com a l’emprenedora castellvinenca Montse Trigueros, que ha participat a la jornada de Networking.

Els primers Premis de Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord

Aquests nous premis al Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord tenien per objectiu potenciar la supervivència i conservació del teixit empresarial del territori a través d’incentivar els relleus al capdavant de negocis ja existents i també donar a conèixer el servei de Reempresa i incrementar-ne el nombre d’usuaris. S’hi ha presentat nou candidatures i s’han repartit cinc premis amb imports d’entre 1.000 i 3.00o euros.

Networking amb Mónica Mendoza

El Molí Empresa també ha acollit durant tot el matí d’avui el Networking adreçat a persones emprenedores i empreses de nova creació que des del programa Fem Xarxa, Fem Empresa s’ha impulsat aquesta tardor. L’acte, amb una quarantena de participants, ha estat dinamitzat per Mónica Mendoza, reconeguda professora i sol·licitada conferenciant d’estratègia comercial i vendes, que ha motivat encara més l’esperit emprenedor dels i les assistents i els ha donat eines per treure tot el rendiment als seus respectius negocis i a les seves capacitats emprenedores.

Fem Xarxa, Fem Empresa

El programa Fem Xarxa, Fem Empresa l’integren els departaments de Promoció Econòmica dels Ajuntaments d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires amb l’objectiu de fer un treball conjunt per impulsar el teixit empresarial del Baix Llobregat Nord, des de l’emprenedoria i les petites empreses a negocis amb major trajectòria. Per fer-ho, els ofereix suport, assessorament, formació i eines de dinamització. També s’organitza, des de Fem Xarxa, Fem Empresa, el Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, que a primers d’any va celebrar la seva 11a edició.

Darrera actualització: 22.11.2021 | 17:56