Un taller d’estampació de samarretes serà l’atractiu de la Jugateca del Medi Ambient del juny

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 13:14

L’activitat s’aturarà els mesos de juliol i agost i es reprendrà al setembre

La Jugateca del Medi Ambient de Castellví de Rosanes ja ha arribat al seu equador, i aquest mes de juny proposa que els nens i nenes s’estampin samarretes amb siluetes d’animals autòctons, mentre aprenen a conèixer la fauna de l’entorn de Castellví i els seus beneficis per a l’ecosistema. El taller, que du per títol ‘Samarretes bestials’, s’oferirà tant al nucli antic com al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, i serà el darrer de la Jugateca del Medi Ambient abans de les vacances d’estiu.

En aquest taller del juny, cal que els i les participants portin una samarreta llisa per poder-hi fer l’estampació de les siluetes dels animals. Els nens i nenes que vulguin participar al taller que es farà al nucli antic, tenen la seva cita amb la Jugateca del Medi Ambient aquest diumenge dia 12 de juny a les 11h al Casal (plaça d’Europa). Els nois i noies que prefereixin anar al de Can Sunyer i Valldaina podran gaudir de l’activitat la setmana vinent, concretament diumenge 19 de juny a les 11h al Centre Cívic del barri.

La Jugateca del Medi Ambient de Castellví de Rosanes s’aturarà els mesos de juliol i agost, i tornarà al setembre amb una sessió per conèixer curiositats sobre el món secret dels insectes

L’activitat de la Jugateca del Medi Ambient es va posar en marxa al gener i consta de 10 tallers que es desenvolupen al llarg de l’any 2022. L’objectiu de la Jugateca és que, a través d’activitats lúdiques, els més joves de Castellví i les seves famílies tinguin un espai on poder descobrir, a través d’activitats i jocs, la natura que els envolta, la flora i la fauna, i aprenguin a respectar l’entorn d’una manera divertida.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 13:13